Kort verblijf

Kort verblijf

Ben jij op zoek naar een overnachting voor één of meerdere nachten in regio Kampen? Een leuke locatie is belangrijk. Wil je graag dingen doen of genieten van de rust? Juttershoek in hartje Kampen biedt het allemaal. Het is dé verblijfplaats voor jou!

Over je verblijf bij de Juttershoek

De Juttershoek bevindt zich midden in het centrum, naast de winkelstraat en tegenover de Bovenkerk, de grootste kerk van Kampen. Naast dat het centrum bestaat uit een knus en gezellige winkelstraat is Kampen een echte Hanzestad. Er waart nog steeds de handelsgeest van vroeger. De Hanzestad aan de IJssel is beroemd vanwege zijn sigaren, de Kamper Kogge en natuurlijk het water om de stad heen.

Gastvrouw Xandra

Als gastvrouw en eigenaresse van Juttershoek weet ik alles van de stad en help ik graag iedere gast met van alles. Het huren van fietsen of het maken van eten, alles doe ik graag en met liefde. Daarnaast heb ik een nautische achtergrond en heb ik veel gevaren op zeilschepen. Ik heb dan ook nog een boot waar ik zo nu en dan mijn gasten op meeneem.

Boot, Borrel & Bites

Naast de Juttershoek, bied ik door mijn achtergrond in de scheepsvaart graag rondvaarten aan op mijn boot voor de gasten. Ik vertel mijn gasten graag alles over Kampen en omgeving. Tijdens de rondvaarten laat ik je dan ook een heleboel zien en dat onder het genot van een hapje en een drankje.

Wat te doen in Kampen?

Naast dat onze stad vele historische bouwwerken en andere bezienswaardigheden biedt, zijn er veel dingen te doen in Kampen. De winkelstraat bestaat uit een groot aantal winkels. Verder kun je uitbreken uit escaperooms, musea bezoeken, rondleidingen door fabrieken en oude boten bijwonen en genieten van de gezellige eetgelegenheden in en rond de stad. Daarnaast is Kampen een mooie omgeving om te fietsen en zijn er verschillende fietsroutes.

Bekijk hier de stadsagenda van de gemeente Kampen.

Translate »