Over mij

Over mij

Mijn naam is Xandra Ockers. Ik neem je graag mee in mijn verhaal over de Juttershoek. In 2017 heb ik mijn eigen Bed & Breakfast de Juttershoek geopend. Ik ben destijds begonnen met het ontvangen van gasten voor kort verblijf. Tegenwoordig focus ik me vooral op gasten die voor lange tijd bij de Juttershoek verblijven. Ik ga dan ook verder onder de naam ‘Juttershoek’. Bij de Juttershoek ben je namelijk welkom voor zowel lang verblijf als kort verblijf.

Het ontstaan van de Juttershoek

De Juttershoek is ontstaat vanuit de liefde om gasten te ontvangen op een warme en persoonlijke manier. Ik heb een hart voor de gasten. Als gastvrouw zorg ik ervoor dat je een onvergetelijke tijd hebt bij de Juttershoek. De gasten een thuisgevoel laten ervaren, dat geeft mij een warm gevoel. Of je nou voor lange of korte tijd bij de Juttershoek verblijft, met mijn flexibele en meedenkende houding zorg ik ervoor dat je verblijf van alle gemakken voorzien is. Alles is natuurlijk mogelijk in overleg. Naast het verzorgen van een uitgebreid ontbijt, maak ik ook graag een lunch en diner voor je klaar. Ik denk graag met je mee om ervoor te zorgen dat je het verblijf bij de Juttershoek zorgeloos ervaart.

“Ik kijk ernaar uit om je gastvrij te ontvangen. Ik kan je veel over Kampen en mijn reizen vertellen en ik ben ook benieuwd naar jouw verhaal.”

Mijn verleden & ervaringen

Ik heb jarenlang gevaren en seizoenen lang mensen kennis laten maken met de zeilvaart op tjalken, schoeners en klippers. Ik ben op ontzettend veel plekken geweest en ik spreek hierdoor nu ook zo’n zes talen. Ik heb jarenlange ervaring in de zeilvaart en de gastvrijheid. Mijn achtergrond in de zeilvaart heb ik meegenomen in de Juttershoek. De drie kamers hebben allemaal een naam van een scheepstype: Kamer de Klipper, Kamer de Boeier en Kamer de Schoener. Ook zijn alle kamers nautisch ingericht.

Translate »