Lang verblijf

Lang verblijf in hartje Kampen

Ben je op zoek naar een woonruimte in Kampen waar je tijdelijk kunt verblijven? Moet je voor werk een tijdelijk verblijf vinden of is je eigen woning tijdelijk niet bewoonbaar wegens een verbouwing? De Juttershoek biedt jou een tijdelijke woonruimte in hartje Kampen. De persoonlijke en warme sfeer bij de Juttershoek zorgt ervoor dat jij je thuis gaat voelen.

Neem voor een lang verblijf boeking contact op met Xandra

Voordelen van een tijdelijk verblijf bij Juttershoek

Het is voor jou als werkgever uit Kampen of omgeving erg handig om een tijdelijke woonruimte op korte afstand van het werk te regelen. Allereerst verminder je hiermee de reiskosten. Ook kunnen de expats of werknemers die op locatie moeten werken gebruik maken van de vele voorzieningen bij de Juttershoek. Zo ben ik als gastvrouw bereid om in overleg eten klaar te maken. Ook heeft de gast een eigen kamer met vele faciliteiten, waardoor ze een zorgeloos verblijf hebben. Als gastvrouw heb ik een meedenkende en flexibele houding en help ik mijn gasten graag bij alles.

Als bedrijf een verblijf voor je werknemers regelen

Ben je als bedrijf in Kampen of regio Zwolle op zoek naar een tijdelijk verblijf voor je werknemers, expats of zakenrelaties? De Juttershoek biedt aan jouw werknemers, expats of zakenrelaties de tijdelijke woonruimte in Kampen waar ze zich thuis zullen voelen.

Een tijdelijke woonruimte nabij je werklocatie

Ben je als werknemer, expat of zakenrelatie op zoek naar een woonruimte in Kampen of regio Zwolle waar je tijdelijk kunt verblijven? Bij de Juttershoek kun je je tijdelijk huisvesten. De meedenkende gastvrouw zorgt ervoor dat jij je thuis voelt.

Een tijdelijke woonruimte voor jou

Is je eigen huis tijdelijk niet bewoonbaar wegens een verbouwing of andere redenen? Ook dan kun je terecht bij de Juttershoek. Verblijf in een tijdelijke woonruimte en beleef het thuisgevoel.  

Translate ยป